22 octombrie 2021
ZIARUL ROMÂNILOR DIN UCRAINA

Conferinţa TVR Cluj: “ACASĂ ÎN EUROPA – fondurile europene”

10 noiembrie 2014 р. | Categorie: Noutăţi

Proiectul media “JURNALIST ÎN ROMÂNIA” – iniţiat de TVR Cluj în colaborare cu jurnalişti de limba română din afara graniţelor ţării – continuă cu organizarea la Chişinău a conferinţei: „ACASĂ ÎN EUROPA – fondurile europene”.

 Vineri, 14 noiembrie 2014, începând cu ora 11.00, în Sala Albastră a complexului „SUMMIT EVENTS & CONFERENCE”, str. Tighina, nr.49, jurnalişti, analişti, politicieni, experţi, oameni de afaceri din România şi Republica Moldova, precum şi reprezentanţi ai misiunilor diplomatice de la Chişinău vor lua parte la dezbaterile Conferinţei TVR Cluj.

 În cadrul evenimentului, patru jurnaliste de televiziune din Republica Moldova – OLESEA RUSSU, ANNA GLUŞCO, AURA REVENCO şi ANNA SMOLNITCHI – îşi vor prezenta reportajele realizate recent în România, în colaborare cu echipele TVR Cluj, în cadrul proiectului „JURNALIST ÎN ROMÂNIA”.

 

Plecând de la tema comună a acestor reportaje – modul în care fondurile europene au contribuit la edificarea unor obiective de interes public – organizatorii au în vedere realizarea unei dezbateri care să surprindă situaţia actuală şi de perspectivă în ceea ce priveşte accesarea şi utilizarea fondurilor europene în Republica Moldova.

 TVR Cluj invită jurnaliştii redactiei dumneavostră să participe la eveniment şi să reflecteze în media concluziile desprinse în cadrul Conferinţei.